Mini-Emotions Symphonic Pop Orchestra

Palmares

2018

22/05/2017: Jaarconcert

2017

21/05/2017: Jaarconcert: Aperitiefconcert

2016

30/04/2016: Opendeurrepetitie (Week van de Amateurkunsten)

23/04/2016: Jaarconcert (5 jaar!): Power Flower

5/03 en 6/03/2016: Optreden tijdens de jaarconcerten van Music Emotions Symphonic Pop Orchestra

2015

3/05/2015: Opendeurrepetitie (Week van de Amateurkunsten )

13/03/2015: Jaarconcert:Mini-Emotions Maximum Impact

31/01 en 1/02/2015: Optreden tijdens de jaarconcerten van Music Emotions Symphonic Pop Orchestra

2014

04/10/2014: Optreden Dek-a-Musica feesten

04/05/2014: Opendeurrepetitie (week van de Amateurskunsten)

27/04/2014: Jaarconcert:Mini-Emotions On the Move!

15 en 16/02/2014: Optreden tijdens de jaarconcerten van Music Emotions Symphonic Pop Orchestra

2013

25/05/2013: Jaarconcert: Variations

5/05/2013: Opendeurrepetitie (Week van de Amateurskunsten)

23 en 24/03/2013: Optreden tijdens de jaarconcerten van Moving (Music) Emotions Symphonic Pop Orchestra

2012

17/11/2012: Repetitiedag

10/06/2012: De Kunstroute : Rivierenhof, Deurne

05/05/2012: Mini-Emotions in Concert [112 KB] (eerste jaarconcert)

29/04/2012: Opendeurrepetitie [82 KB] (Week van de Amateurskunsten)

10 en 11/03/2012: Optreden tijdens de jaarconcerten van Moving Emotions Symphonic Pop Orchestra

2011


20/11/2011: Repetitiedag (foto)

25/04/2011: Concert: orkeststage: Mini-Emotions

Oprichting Mini-Emotions Symphonic Pop Orchestra